dimecres, 28 de febrer del 2018

LITTLE CIRCUS: PROGRAMA PER TREBALLAR LES EMOCIONS


La psicòloga de l'escola on treballo m'ha proposat un programa molt interessant per treballar el control de les emocions amb els infants d'una manera pràctica i dinàmica.

Little Circus (www.littlecircus.es) el podem utilitzar individualment o en petit grup. Quan compres l'entrada per accedir al programa, pots crear un usuari i contrasenya per a cada alumne amb el què treballes.

Ambientat en un circ, el programa ofereix material de recolzament per a terapeutes infantils on es presenten:
  • orientacions per al terapeuta,
  • vídeos per presentar el contingut
  • i fitxes per treballar.
El programa utilitza dibuixos i vídeos on els personatges expliquen una història relacionada amb els passos necessaris per arribar a l'autocontrol de les seves emocions.

Els personatges són:


  1. El mico Tristán, que representa la tristesa.
  2. La foca Rita, que representa la inquietud.
  3. L'elefant Marvin, que representa la ràbia.
  4. El tigre Amit, que representa la por.

 I també trobem el terapeuta de Little Circus, en Pipo, que és qui ens ofereix els recursos, tècniques i estratègies per ajudar-los a superar els seus “conflictes”.


Es tracta, doncs, d'un programa per ajudar als infants a gestionar, identificar i expressar les emocions abans esmentades i millorar les seves relacions amb els altres, tant en el present com en el futur.
És un programa motivador. Als infants els agraden el personatges, es senten ràpida i fàcilment identificats amb les seves històries i emocions. A més, les estratègies i passos que proposen són molt pràctics per a treballar-hi. Es tracta de tècniques senzilles i fàcils de realitzar i les famílies també les poden aplicar a casa.

Si podeu, feu-hi una ullada!

Un recurs molt interessant per treballar a l'aula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...